Timișoara, unul din cele mai frumoase orașe din România, atât din punct de vedere istoric și cultural, cât și al așezării sale geografice, asezonând foarte bine câmpia de vest, are o mare și frumoasă comunitate de pescari! Mare parte din aceștia poposesc la umbra copacilor de-alungul malurilor râului Bega, delectându-se pescuind la diferite stiluri, dintre care unul din cel mai îndrăgit fiind spinningul.

Râul Bega are lungimea de 254 km, din care 178 km se află în România şi 76 km în Serbia. Acesta are izvorul în munţii Poiana Ruscăi, la nord-est de Timişoara, parte a Munţilor Carpaţi, şi curge spre Tisa în Serbia şi apoi spre Dunăre.

Din data de 23.05.2020 pescarii noștri bănățeni, sunt gazdele unui nou locatar ai Begăi, avatul (Aspius aspius), lupul apelor cum i se mai spune în rândurile pescarilor.

Ne bucurăm că ROATA POPULĂRILOR a ajuns și în Timișoara și sperăm că comunitățile de acolo vor avea grijă de acești peștișori, astfel încât să crească mari și frumoși, atunci când ne vor bucura cu atacuri și drill-uri senzaționale!

Felicitări tuturor celor implicați în proiectul ROATA POPULĂRILOR!

Detaliile populării in linkul de mai jos

Râul Bega – Timișoara 23.05.2020

PS: Implică-te și tu! Poate mâine ROATA ajunge și în orașul tău ????