Ziua bună prieteni pescari și nu numai!

Iată-ne ajunși în sfârșit la ceea ce ne-am propus acum aproape o lună de zile, o mână de pescari, prieteni sau colegi de prin comunitățile de pescari din rețelele de socializare!
Cine se gândea acum aproximativ trei săptămâni că prima populare se va face în mai puțin de o lună? NIMENI! Nici chiar noi cei mai înfocați susținători ai acestui proiect!

Pentru cine încă nu cunoaște despre ce este vorba, încerc să explic pe larg!
Cum spuneam mai sus, în urmă cu cca trei săptămâni, doi inși discutau și puneau la cale o modalitate de a deschide ochii lumii, prin strângerea de fonduri cu care să se poată face niște populări cu specii de pești care lipsesc sau sunt în pericol de a dispărea din apele țării.
În două trei zile lângă aceștia mai vin încă trei băieți care le place ideea și se hotărăsc s-o susțină, s-o promoveze cum știe fiecare mai bine, ba mai mult, încep a iniția concursuri cu premii, tombole, în afară de zilnicile postări de încurajare de a face donații de pe FB!
Cum este totul, dar absolut totul la vedere în acest proiect care a demarat cu un real succes pentru prima oară de această anvergură în comunitățile de pescari din România, ceilalți de pe margine, atât din țară cât și din străinătate, încep să ne susțină și ei din ce în ce mai mult, am primit sume între 5 Lei și până la 250 Euro!

Cine trebuia să facă aceste populari, de ce s-a ajuns aici, etc. știm bine, însă nu asta ne-a determinat să trecem la fapte!
Câteodată ca să putem cere, mai trebuie să și oferim! Asta încercăm să facem, vrem să oferim pentru noi, pentru cei ce vor veni după noi, pentru puterea exemplului!
Dacă ne-am unit în asta, cu siguranță vom fi mai mult determinați încât să spunem STOP și braconajului și altor neplăceri de-ale noastre!
Atât deocamdată despre aceste aspecte, cei interesați de alte materiale privind acest proiect, dați o căutare #RoataPopulărilor și veți găsi cu siguranță ce amănunte!

Colegii noștri pescari din ANCPB filiala Vatra Dornei, sunt primii care au reuși pe data de 03.04.2020, să populeze în cadrul proiectului nostru comun cu 3000 buc. de păstrăv indigen (salmo trutta fario) 8-12cm, în râul Dorna, pârâul Negrișoara, Călimănel și Bancul.
MORTALITATE TRANSPORT ? 0❗

Mulțumim colegilor noștri pentru implicare și vouă tuturor celor ce ați pus umărul la cea mai mare și frumoasă campanie a pescarilor de pretutindeni ? #RoataPupularilor, o campanie ce va rămâne în istorie, o campanie ce unește și ne apropie, o dovadă că niciodată nu trebuie să ne pierdem speranța!

După cum ați văzut nu am scris în acest articol despre cine, cum, când și de ce! Sunteți deja mulți oameni implicați, dar și unele din cele mai mari magazine de profil pescăresc din România, nu vreau să greșesc încât să omit pe cineva, așa că vă rog să mă înțelegeți, vă știți dvs mai bine cine sunteți, RESPECT❗

BRAVO NOUĂ BRAVO TUTUROR ?

Sperăm să se concretizeze mai degrabă și în celelalte județe, însă trebuie ținut cont că nu este ușor fiindcă aici nu ne grăbim, este cât se poate de delicat și o populare cu pești necesită mai multe etape și măsuri de siguranță!
A.P.A.- Asociația Pescari Amărășteni susține în continuare #RoataPopularilor ❗

? Abonează-te și tu la canalul nostru GRATUIT și apăsă pe clopoțel, pentru a fi la curent cu noile populări și nu numai!

?Reamintesc conturile unde puteți contribui, suma minimă ziceam la început a fi 5 lei, însă datorită comisioanelor băncilor, ca să rămână totuși ceva și la noi să fie de minim 15 lei?

CONT BCR⤵️
RO76RNCB0749111507660008
Titular Alin Vasile

CONT ING BANK⤵️
RO61INGB0000999905075629
Titular Andriescu Mihai Bogdan

CONT BANCA TRANSILVANIA⤵️
RO62BTRLRONCRT0281432401
Titular Andriescu Mihai Bogdan

CONT BANCA TRANSILVANIA EURO⤵️
RO12BTRLEURCRT0281432401
Titular Andriescu Mihai Bogdan

Dacă nu aveți posibilități măcar puteți distribui postările noastre astfel încât să ajungă la cât mai mulți oameni, șansele noastre ar crește considerabil! Mulțumim mult!???
Toate bune!

Un articol de Andriescu Mihai Bogdan.