Ziua bună tuturor!
Doamnelor și domnilor, colegi și prieteni!
Dați-mi voie să vă vorbesc despre vise, căci ce veți vedea în articolul de mai jos acum 4 ani erau doar niște vise?
Dați-mi voie să vă prezint pe larg activitatea A.P.A.- Asociația Pescari Amărășteni în 2019!

O vom lua cu începutul, anume acțiunea de ecologizare ECO PESCARII, unde ne-am strâns câțiva oameni și am reușit să facem curățenie de-a lungul malurilor râului Dâmbovița la intrarea acestuia în Lacul Morii. În cca 3-4 ore am reușit să umplem o camionetă cu vârf și îndesat la propriu! Sunt curios cum va arăta malurile la fix un an de la această acțiune! Nu voi mai da nume celor ce au participat, ei se regăsesc în clipul de prezentare. Mulțumim primăriei Chiajna pentru sprijin!

Al doilea eveniment pe care noi cei din A.P.A. punem mare preț este bineînțeles concursul de pescuit pentru copii CUPA MICILOR PESCARI!
Acest an am bătut recordul la numărul de copii înscriși! Dacă în 2017 am avut două concursuri cu câte 20 de copii, în 2018 au fost 35 înscriși, în 2019 au fost prezenți 54! Toți aceștia au primit premii ce au constat în undițe, șepci, tricouri, nade, cârlige, plute, etc! Mai puțin cei 6 premianți care au primit în plus cupele și medaliile aferente!
Nu ne-am fi descurcat așa de bine fără sprijinul
Dl Marius Caraveteanu – Primăria Răcari;
Magazinul de articole pescuit Total Fishing
Dl Dragoș – Articole pescuit Răcari;
Nadă “La Măndel”; Fabrica de nadă;
Dl Răzvan Tunsorii – Black Fish – Black Mix;
Dl Mircea Marius – Magazinul Top Fishing;
Administrația Lacului Săbiești Piscicultorul SA
Dl Mircea Gheran – MG Special Carp, cărora le mulțumim mult! AICI DORESC SĂ SUBLINIEZ FAPTUL CĂ INDIFERENT DE NUME ȘI BRAND ACEȘTI OAMENI AU STAT ALĂTURI ÎMPREUNĂ PENTRU A CONTRIBUI LA ACEST PROIECT MINUNAT AL NOSTRU❗ Felicitări domnilor❗

  • Vă așteptăm din nou la anul ?
    Toți participanții copii plus însoțitorii lor, cca 130 persoane au servit masa în aer liber GRATUIT, într-o atmosferă de pace și bucurie!
    Protagoniștii care s-au ocupat de gustoasele bucate au fost nelipsiții noștri prieteni nea Cici și Romică. Dacă am sărit pe cineva scuze!?

Au urmat concursurile de feeder, acolo unde ca organizatori dar și concurenți am stat spun eu binișor! Felicitări celor din echipa de feeder, P.A.S. , Teacă Marian, Vilau Gheorghe, Marian Lăbău și Ion Florin! Din nou în clip puteți viziona câteva amintiri frumoase!
Dacă vorbim în continuare despre feeder, păreri sunt multe și fel de fel, dacă vorbesc eu despre această ramură a pescuitului sportiv, nu o voi face cum trebuie ? pot să spun însă că mă mulțumesc decât să mă uit, să admir, în rest mă abțin. Este o provocare prea mare pt mine.

Anul acesta am reluat lucrul și la site-ul nostru, acolo unde deasemenea încercăm să actualizăm la obiect și căutăm să informăm cât mai bine cititorii noștri cu diverse din teagma pescărească. pescariamărășteni.ro
Aici trebuie să-i mulțumesc lui Codrut Ionuț Pavel pentru ajutor ? Aruncați și voi o privire peste el și vedeți cum arată ?

Timpul zboară, aleargă și gonește! Perioada concediilor vine cu o oarecare pauză binemeritata în rândurile noastre. Ne revenim abia prin septembrie la altă întâlnire a noastră, de data asta în compania spinningarilor, cu care am reușit iar să aducem un omagiu celui ce ne-a fost prieten și coleg, MARIUS BĂLĂIȚĂ!
Acest IN MEMORIAM îl vom ține în continuare spre amintirea lui Marius, pentru el, pentru familia sa, pentru sufletele noastre!
Mulțumim participanților și sponsorilor:
Relax Spinning; Marius Jackal, Daniel Haiduc – HD LURE HAND MADE; Dumitru Mădălin + alții care personal nu-i cunosc însă s-au regăsit printre sponsori sau concurenți!

Am așteptat un an întreg pentru “disciplina” mea preferată! ? V-ați prins!? Daaa, este vorba de? CUPA PRIETENIEI – PESCUIT LA PLUTĂ. Nu neapărat în calitate de concurent, nu am dorit să o fac bineînțeles fiindcă nu am vrut să câștig și în felul acesta să se interpreteze cumva? așa am dormit mult mai liniștit. Bun, hai să vorbim serios acum ?
Ca și la concursul de pescuit al copiilor, am depășit pragul de 30 inși și am avut la start 50 de concurenți. Mulțumim Dl Victor Oană – Lacul Dârvari pentru găzduire, pentru premii magazinului Total Fishing, pentru frumoasele trofee prietenului nostru Adrian Dan, lui Cicerone Vrăjmasu și lui Romeo Viorel Rotaru pentru ceauneala deosebită și vouă tuturor celor care ați participat, ca concurenți sau cei din A.P.A. ca organizatori!
Am procedat corect să stau deoparte, căci așa am analizat “de sus” și am constatat că și de data asta a ieși SUPERB! Nu o spun eu din falsă modestie, ci cei care au fost prezenți❗

Încheiem anul cu o acțiune caritabilă, acolo unde am făcut să ajutăm patru familii nevoiașe cu tot ceea ce-i trebuie unei familii în prag de sărbători, alimente, jucării, haine dar și ceva rechizite școlare pentru cei mici! Nu le mai prezint aici, le găsiți și pe acestea în clipul de prezentare!
Mulțumesc tuturor celor ce au pus umărul la ceea ce am realizat! Personal mă simt liniștit în suflet pentru asta, sper că și voi!

Pe 20 decembrie am avut și întâlnirea bilanț a anului unde am discutat diverse, dar unde am îmbrăcat și noile jachete de prezentare cu însemnele distinctive ale A.P.A. ! Sunt bucuros și da, SUNT MÂNDRU să pot purta așa ceva! Era timpul pe lângă tricouri, șepci și alte accesorii, să avem în garderobă și ceva de genul! Mulțumesc Dan Ghiorghiu și Echipamente Joy pentru jachete! Și ție Streche pentru alea șpemii de drumuri care le-ai făcut, patria îți rămâne recunoscătoare! ?

Vă întrebam acum câteva ore dacă credeți în vise, dacă le aveți! Vedeți voi?! Cineva acolo sus are grijă de visurile noastre! Eu am crezut în visul meu în 2015 , acesta s-a materializat în 2017 și iată cum arată el acum!? Eu zic că am reușit! Cu oameni putini într-adevăr, dar de calitate! Depinde doar de noi ca acest vis să dăinuiască în continuare în ani! Și prieteni, dacă toate acestea nu se numesc idealuri, transformate apoi în proiecte, ce ar fi!??
Dacă acceptați un sfat de la mine, acceptați asta!? Aveți vise și mai ales să credeți în ele!

Mai trebuie să mulțumesc unor oameni, administratorii grupurilor care mi-au permis postările, fără de care poate nu puteam ajunge așa repede la dvs!? RESPECT ❗

Îți mulțumesc și ție doamna mea care că vrei că nu vrei, ori poți sau nu, îmi accepți toate acestea!???

Ca să termin așa cum am început!…

  • Doamnelor și domnilor, stimați colegi și prieteni! Mulțumesc pentru atenție și pentru sprijin acelor ce mi-ați fost alaturi în acest an!
    A fost greu, a fost ușor, sau a fost puțin sau mult, asta decideți și voi care ne urmăriți mai de aproape sau mai de departe. În măsura posibilităților și timpului fiecăruia dintre noi cei din A.P.A. vom căuta în noul an să ne menținem cel puțin la același nivel, dacă nu vom putea să ne depășim pe noi înșine!
    În prag de an nou vă urez multă sănătate, fericire, pace sufletească și fire întinse tuturor❗

PS: iubiți România în fiecare zi!!!