Ziua bună fraților și surorilor, pescari sau nu!

În această zi de sărbătoare, în ajunul Crăciunului când fiecare om, fiecare familie se pregătesc să se întâlnească, să stea din nou la masă să slăvească nașterea Domnului Iisus Hristos, curat zic eu în gânduri și simțiri, am ales să vă spun câte ceva! În special pentru simpatizanții celei ce se numește #APA-#AsociatiaPescariAmarasteni

2021 nu a fost un an bun dpdv al activităților ce ni le propuneam în urmă cu un an. Unele ne-au ieșit altele nu. Cu toate acestea am izbutit să ținem frumosul nostru concurs al copiilor #CupaMicilorPescariEditia5 unde feedback-ul a fost ca de obicei la înălțime, fără nici o falsă modestie! Cei ce ne-au trecut pragul an de an încă din 2017 știu că nu sunt vorbe goale! Mulțumim cu ocazia asta celor prezenți dar mai ales celor ce ne-au fost alături ca sponsori, căci datorită lor toți copiii au plecat și de această dată încărcați cu cadouri, nu doar premiații! Absolut toți copiii. Aceștia sunt: Claumar Pescar / Claudiu Popa , Articole Pescuit Racari – Pescuit în RO , Baltacul și nu în ultimul rând administrației Balta Mica Cojesti unde am avut toate condițiile pentru acest eveniment!

Am avut concursurile ratate din cauza plandemiei unde nu puteam risca organizarea lor. La sfârșit de an însă am reușit să facem prima populare a asociației și prima făcută pe lacul Morii din capitală. 152 kg de crap vara 1, cca 3000 de bucăți! Aici pe lângă colegii din asociație cu care am muncit cot la cot și le mulțumesc pentru asta, ne-au fost alături și reprezentanții #ANPA Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura , #ANAR – Administrația Națională Apele Române și Poliţia Locală Sector 6 ! Cu sprijinul acestora am putut face asta complet legal așa cum este frumos dar mai ales legal!

Popularea aceasta nu s-ar fi putut materializa nici anul acesta fără ajutorul oamenilor ce ne cunosc de ceva timp și ne-au acordat încrederea lor! Este vorba în principal de cei ce ne-au fost alături prin completarea formularului ANAF 230, nu mulți dar au contat enorm! La anul in funcție de ce vom avea, sperăm să facem mai mult!
Din cca 28 de formulare validate corect, la începutul lunii decembrie în contul asociației erau 2850 lei. N-am stat prea mult pe gânduri și am izbutit astfel să facem ceea ce spuneam mai sus! În clipul de mai jos dar și în imagini am prezentat totul în mare, cu cărțile pe față așa cum mie îmi place să fac adesea când este vorba de campaniile în care atât eu cât și colegii mei ne implicăm! Doar așa ne putem respecta în continuare și putem face lucruri faine împreună!
Mulțumim pentru încredere fraților!

O să închei acum și am să vă las în compania câtorva amintiri ale lui 2021 preț de 20 de minute, atât de importante pentru unii din noi!

Doamne ajută și numai bine să vă fie