Salutare oameni buni!03.12.2021 va rămâne o zi importantă în istoria comunităților de pescari, cel puțin din București!

Este ziua în care un ONG mic dar cu oameni și proiecte frumoase

#AsociatiaPescariAmarasteni atinge unul dintre principalele proiecte pentru care s-a constituit încă de la înființare, popularea apelor publice!

Este ziua în care s-a făcut prima populare pe #LaculMorii, o incintă frumoasă din capitală în care nu s-a investit de foarte mulți ani, trecem peste acest aspect căci e destul de dureros pentru unii dintre noi bucureștenii!

Este ziua în care cca 3000 de ciortănei vara 1 și încă 5000 puieți predezvoltați, aceștia din donații #RoataPopularilor și-au găsit o casă nouă și frumoasă!O fi mult, o fi puțin, o fi în zadar..vom vedea! Cert este că avem un nou început!

Este ziua în care atât noi cei din asociație, cât și autoritățile ce ne-au fost alături, ne-am dat mâna la propriu și am săvârșit împreună cele ce vedeți și dvs!Este un pas imens către normalitate!Este un exemplu de urmat și de luat în considerare la următoarele acțiuni

Spun aceste lucruri căci nu a fost ușor! Să faci TOTUL LEGAL deocamdată în România este greu! Dar cu toate astea SE POATE datorită oamenilor cu care am colaborat, iar pentru asta nu pot spune decât JOS PĂLĂRIA

Mulțumim pentru sprijin:

#ANPA#AgentiaNationalaDePescuitSiAcvaculturaAgentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura

#ANAR#AdministratiaNationalaApeleRomaneAdministrația Națională Apele RomâneApele Române Argeș-VedeaApele Române

#PolitiaLocalaSector6

Oamenilor din afara asociației ce au avut încredere în noi și proiectele noastre completând formularul ANAF 230

Nu în ultimul rând colegilor mei din asociație, care mi-au fost alaturi în tot acest timp!!!

Cine vrea să ni se alăture să facem lucruri frumoase împreună, să rămână ceva demn de urmat în urma noastră îi așteptăm să se înscrie în asociație!

Criteriile de aderare sunt simple, să iubească pescuitul și bineînțeles natura! Vă așteptăm cu interes

APEL

RUGĂMINTE

Fraților pescari… de bună credință!Aceste acțiuni de populare vor continua! Facem astfel apel la toți cei ce aleg să pescuiască pe lacul Morii, chiar de nu pot să ne sprijine într-un fel sau altul, măcar atunci când văd la vecinul de alaturi că oprește puietul ăsta frumos, să-i aducă aminte de ce-am făcut noi azi! Oricine poate să contribuie așa!

Haideți să-i lăsăm să crească!50% dacă ajunge să se înmulțească gândiți un pic ce înseamnă asta!Va fi pește pentru toți! Pentru asta am făcut-o, să ne bucurăm cu toții, însă să colaborăm împreună! De asemenea vom colabora cu poliția și jandarmeria pentru a proteja aceste investiții și nu-i frumos să ajungem să dăm cu subsemnatul! Este timpul să spunem stop braconajului, sau reținerii peștelui sub dimensiuni!Sper din toată inima că ce-am scris mai sus să vă însuflețească și să ne deschidă tuturor orizonturi mai bune într-o lume în care știm cu toții cum ne este dat să trăim!Acestea fiind spuse vă doresc tuturor numai bine, fire întinse și bineînțeles să ne urmăriți în continuare prin intermediul paginii noastre – Pescari amărășteni grupului – Pescari amărășteni site-ului – www.pescariamarasteni.rocanalului YouTube

…unde vă puteți abona și urmării în continuare acțiunile noastre

https://youtube.com/channel/UCicwJAhYf2fMFwKSjp4JCoQ

Poate oricine să ajute cu o distribuire! Doamne ajută

Cu respect Andriescu Mihai Bogdan!