23 februarie 2020 Lacul Pantelimon București. Se întâmplă sub ochii noștri și bineînțeles sub ochii poliției Române, poliției locale, jandarmeriei și altor organe! Aceste infracțiuni durează de prea mult timp! Este de-a dreptul frustrant pentru pescarii recreativi sportivi care pescuiesc legal și bineînțeles deținând permis de pescuit valabil. Ne întrebăm adesea ce-au cu noi când ne mai legitimează pe Dâmbovița sau în alte incinte, când pe ei, pe acești demoni ai pescuitului nu-i calcă nimeni să-i întrebe de sănătate! De ce noi trebuie să fim mereu corecți cu achitarea taxelor către stat, de ce tot noi să ne purtăm civilizat, când braconierii o duc bine și nu-i deranjează nimeni din activitatea lor. Până când? Oare nu-i prea veche placa aia “sunt amărâți, n-au ce da copiilor de mâncare”… Pe bune??? Atunci de ce-i vedem la bodega din colț sorbind cu poftă dintr-o votcă împuțită?

Oameni buni ne-am saturat de ASISTAȚI SOCIAL!!! Nu este corect către societate, nu este corect pentru cei ce contribuim la această societate! Avem și noi drepturi!!! Iar acum ne cerem unele din drepturile pe care prin constituția României avem dreptul să beneficiem de ele! Vrem aplicarea legilor împotriva braconierilor! Este simplu! Aveți dovezi clare în fiecare zi! Nu sunt unu doi făptași, este plin de ei peste tot!

Ceea ce vedeți în poze se întâmplă la ordinea zilei! Sunt tolerați în continuare de legiuitori!
Ajunge oameni buni! Este prea mult! Ajungem să ne fie frică să mai ieșim la pescuit, avem copii cărora le place aceasta activitate recreativă, de ce să riscăm ceva ieșind cu ei în natură? Așa că domnilor legiuitori vă rugăm să ne ajutați și să vă sesizați! Ține de atribuțiunile dvs! Făceți-vă datorita pentru care sunteți plătiți! Ori doriți să ne apucăm cu toții de braconaj? Poate că asta se vrea nu?…

Mulțumim pentru poze Cristian B.!

Așteptăm cu mare interes să vă vedem pe teren domnilor legiuitori și să-i aveți în vedere și pe ei, nu doar pe noi! Legea se aplică fără echivoc indiferent cine o păcălește!

În speranța că ne-am făcut înțeleși vă dorim numai bine tuturor și urmăriți-ne în continuare!