Offfff!!!

Asta nu trebuia să se întâmple! Nu acum, nu așa repede…

Noi pescarii pe lângă faptul că suntem câteodată pricinuoși, căpoși, secretoși, invidioși unul pe celălalt, sau cum mai suntem, suntem totuși o comunitate care când vrem cu adevărat, ne unim și facem ceva frumos împreună, ceva demn de tot respectul. Exact așa a fost și în cazul colegului nostru Marius Bălăiță, care este încă cu noi, în sufletele noastre. În aceea zi in care ne-am strâns cu toții pentru el, pentru familia lui, am fost împreună pescari de spinning, de staționar, de crap, din grupurile cele mai respectate de pe Facebook. Ne-am bucurat că am putut pune umărul, atât cât am putut, la acel concurs caritabil in memoria lui Marius.

Personal nu l-am cunoscut de mult timp sau foarte bine, dar suficient încât să îmi dau seama că a fost un om de toată isprava, pe care te puteai baza oricând, un om deosebit!

Atunci am făcut o promisiune cu toții, noi cei din A.P.A.- ASOCIAȚIA PESCARI AMĂRĂȘTENI anume să-l purtăm cu noi pe Marius pretutindeni unde ne vom afla, suntem siguri că și el și-ar fi dorit asta, ca de la pescar la pescar.

Aduc aminte aici o parte dintr-un text, care mi-a rămas întipărit în minte și suflet atunci când la rându-mi am pierdut pe cea mai dragă ființă.

“Nimeni nu moare niciodată, atât timp cât cineva încă îl iubește pe pământ”.

Odihnește-te în pace omule și fire întinse acolo unde ești, pe “veșnicele plaiuri ale vânătorii”!

Mulțumim mult tuturor ce au contribuit la acest concurs caritabil!!! Nu vom tăgui pe nimeni, sunteți mulți ce ați ajutat și nu vrem să uităm pe cineva! Doamne ajuta!