Cu un ochi râd iar cu unul plâng!

Râd când văd atâția oameni dornici să ajute, unii cunoscuți, alții necunoscuți, pescari de spinning, de feeder, de crap, undițari, toți la un loc pentru o cauză nobilă! De-ar fi mereu așa și în viața de zi cu zi…am fi fost departe astăzi!

Cu celălalt ochi plâng! Mi-aș fi dorit să fie acolo Marius, la un concurs pe bune, asta își dorea, mai ales că experimenta diverse pe malul Dâmboviței în ultimul timp, aș fi vrut să-i strâng mâna și să vorbim de-ale noastre la o cafea! Prea repede a plecat! Nu-i drept!

Zâmbesc un pic… în sufletul meu, de faptul că, cuvintele scrise de mine cuiva drag ce nu mai este acum lângă mine, au avut mare însemnătate și pentru Marius și ceilalți ce l-au cunoscut… “Nimeni nu moare niciodată, nici în ceruri, atât timp cât este cineva ce-l iubește pe pământ”! Dureroase dar frumoase într-un fel!

Este al treilea an în care ne întâlnim în această ipostază, de ai aduce un omagiu lui Marius, dar și de ai ajuta familia încercată de la plecarea lui în ceruri! De la an la an se alătură oameni ce nu l-au cunoscut, dar cărora le place să ajute și vor să cunoască alți oameni cu care vor lega prietenii! Ce poate fi mai frumos!?

Vreau să mulțumesc în numele ⤵️⤵️⤵️
? #APA Asociația Pescari Amărășteni tuturor celor implicați, fie ei magazine de articole pentru pescuit, sau pescari simplii, (nu le voi da numele, nu ăsta este scopul) pentru prezență, pentru contribuții în bani sau diferite articole ce au constat în premii oferite❗
? Toți ați fost minunați fără echivoc❗
? FELICITĂRI TUTUROR❗

  • Cum spuneam mai sus, mi-aș dori mereu să fie așa… dar deocamdată nu se poate, ne schimbăm din păcate în mai rău… însă poate astfel de întâlniri ne vor unii în viitor și va fi bine

?Bravo Streche Daniel pentru locul obținut în clasament, dar mai ales pentru munca depusă de tine și timpul acordat acestei cauze, fiindcă tu ai dus tot greul❗
?Mulțumesc colegilor și prietenilor mei din #APA care au fost prezenți❗

?Este unul din puținele concursuri între pescari, poate unicul, unde invidiile, ambițiile personale, etc, nu contează!
?Este într-adevăr ALTCEVA!
? Restul de poze multe și frumoase în linkul cu evenimentul de jos!

https://facebook.com/events/s/in-memoriam-marius-balaita-edi/1624636151052254/?ti=as

În încheiere aș mai adăuga, ca și rugăminte:

  • Haideți să fim mai buni! Acum trebuie s-o facem, cât încă suntem pe pământ și putem schimba ceva! Acum da, are un sens!

Acestea fiind spuse vă doresc numai bine să vă fie și bineînțeles fire întinse tuturor?