După o noapte în care câțiva dintre noi nu s-au mai întors pe partea cealaltă din somn?, după câteva cafele, am făcut ochi și încercăm să avem o primă impresie a ceea ce s-a întâmplat ieri 11.10.2020, la evenimentul nostru anual în materie de pescuit la plută, Cupa prieteniei ediția a 3-a, pe Balta mică Cojești.

Salutare tuturor!!!
Programul unora dintre noi începea cu o zi înainte imediat după orele prânzului, atunci când băteam primii țăruși pt limitarea standurilor! De data asta subsemnatul a scăpat nevătămat fiindcă am fost destul de înțelept să las pe altcineva să îi bată ?! Apoi treburi deja obișnuite la noi, corturi ridicate, vase, alimente, mese și tot ce ați văzut dragilor la fața locului!

Nu o să mai consemnăm aici toate aspectele, ci mai mult vreau să evidențiem faptul că, după părerea noastră această întâlnire a împătimiților pescuitului la plută, a decurs destul de bine!

 • În ciuda faptului că vremea schimbătoare din ultimele zile a afectat și populația piscicolă din această incintă, totuși am avut câteva prezentări, suficient încât pe podium să se diferențieze clar cei ce și-au dorit mai mult să se impună și au și obținut rezultatele!
 • Podiumului a fost alcătuit astfel:
  Locul 1 – Stefan Nicolae Eduard
  Locul 2 – Emil Ciucur
  Locul 3 – Vlădută Alexandru
  CMMC – Marian Lăbău – A.P.A.

Ne pare rău că nu ați fost mai mulți încât să vă puteți duela între voi mai mult pentru acest podium, dar peștii sunt în apă și nu trag la comanda nimănui, plus că așa cum am mai spus, după câteva zile de temperaturi scăzute și ploi, în prima zi cu soare, aproape niciodată nu s-a prins pește în cantități, presiunea atmosferica sigur și-a spus cuvântul!
Pentru cei ce se gândesc să de-a vina pe administrația bălții, le spunem doar atât, să intre pe pagina de Facebook a bălții și să vadă câte populari s-au făcut într-o lună măcar!

Vreau să mulțumim tuturor concurenților pentru fair play, pentru faptul că nu am fost nevoiți să atragem atenția nimănui în concurs, s-a ținut deci de regulament în proporție de 99% și chiar ne bucură acest aspect!
?Felicitări domnilor❗

?Tratamentul la pauză cât și la sfârșitul concursului sperăm că a fost bun și pe gustul dvs, la următoarea întâlnire schimbăm meniul, așa am făcut până acum și vom menține obiceiul în continuare!

?Mulțumim celor care n-au stat pe gânduri și s-au implicat fiecare cum a putut și știut mai bine, poate altfel concursul nostru era mai sărac în premii❗ Aceștia sunt:

 • Administrația – Balta mică Cojești
 • Nadă “La Măndel”
 • Magazinul Total Fishing
 • Sommelier World – Mihai Ciucur
 • Black Sheep Drinks – Costi Drăgan
 • C&B Nadă Extra
 • MG Special Carp – Mircea Gheran

Bineînțeles că mulțumesc și colegilor mei din #APA #AsociatiaPescariAmarasteni cu care am făcut posibile toate acestea și altele care au fost și cu siguranță vor mai veni, ei sunt:

 • Adrian Dan, Avrămescu Ionuț, Codruț Ionut Pavel, Romeo Viorel Rotaru, Ioan Pavel, Streche Daniel, Cezar Georgescu, Angheloiu Catalin lui Ovidiu și Ilie, viitorii membri ai asociației ?
 • Mulțumim și celor de acasă că ne suportă și ne îngăduie să ne rupem din timpul dedicat familiei, pentru acest hoby frumos, pescuitul❗

?Înainte de încheiere v-aș ruga să dați un feedback, o notă dacă vreți evenimentului nostru dacă/cum va plăcut și dacă bineînțeles vreți să dați o distribuire, o postare pe eveniment sau comunitățile dvs ?

?Dacă se află printre dvs și pescari de spinning, vă așteptăm și la concursul nostru de spinning desfășurat pe râul Dâmbovița din București în data de 31.10.2020, într-o atmosferă cel puțin la fel de plăcută!
Toate detaliile privitoare la condiții cât și regulament, găsiți în linkul de jos⤵️⤵️⤵️
TOATE CELE BUNE ❗

https://fb.me/e/6uq62KPs3