Cupa Prieteniei de pescuit la plută” Ediția 1 – 2018 desfășurată pe lacul Dârvari, practic în ograda lui nea Victor Oană, a fost ca o carte de vizită pentru noi, cel puțin în ceea ce privește nume acestei întreceri, competiție parcă e mult spus, cu toate că există elemente clare care ar certifica acest concurs o competiție cu acte în regulă. Noi aici însă am pus mai mult punctul pe buna dispoziție, pe prieteniile ce s-au legat sau s-au concretizat mai bine acolo. Cei ce ne-au urmărit de-a lungul timpului știe că noi am avut inițial altă dată pentru desfășurarea acestei întreceri, care s-a amânat din cauza vremii urâte, vânt puternic cu rafale. Ne-au blamat unii atunci că nu jucăm corect și n-ar trebui amânat, etc. Cei mai mulți însă au înțeles ce dorim noi să organizăm și la final au constatat că am avut dreptate. Sunt câteva clipuri în direct de atunci care certifică clar motivele amânării.

Ce ne-a bucurat mai mult?… vorbele frumoase spuse de oameni care nu ne-au cunoscut până atunci, care au auzit vrute și nevrute, ca la piață, dar când ne-am strâns mâna acolo altfel a fost treabă. Bă mai mult, oameni din “tabere adverse” ca să îi numim așa, ne-au lăudat pentru organizare, corectitudine și omenie.

Colac peste pupăză concursul a fost câștigat de o doamnă, da, ați citit bine, au participat două femei, una dintre ele câștigând locul întâi.

Au fost de toate, nea Cici prietenul nostru de la Pescari Hoinari de Dunăre împreună cu bucătarul nostru de serviciu Romeo Rotaru, s-au ocupat de la mizilicul tradițional românesc cu slăninuță și brânzică cu ceapă, până la fasole cu ciolan afumat și borș de pește, făcute ca în curtea bunicilor de odinioară. N-ați mai fi plecat de acolo jur!

Cam asta a fost în mare la această petrecere a noastră, dacă vă face și vouă cu ochiul atunci urmăriți-ne în continuare pe pagina, grupul și site-ul nostru pentru a fi la curent cu noile noastre evenimente!

Încheiem prin a mulțumi celor ce s-au alăturat nouă la acest eveniment:

Magazinul TotalFishing – Articole pescuit pentru voucherele oferite locurilor 1,2,3+CMMC

Lacul darvari D-ui Victor Oană pentru găzduire

Colegilor noștri din A.P.A.- ASOCIAȚIA PESCARI AMĂRĂȘTENI cu care am izbutit toata cele prezentate și povestite!