Dacă ați urmărit până acum celelalte două ediții din 2017, veți constata că acum ne-am prezentat altfel, mult mai bine pregătiți ca și organizare, ca și sponsori, ca și număr de participanți. Să vedem cam cum a fost.

Am putut desfășura această întrecere a celor mici, prin amabilitatea administratorului lacului Măriuța Frumușani, Dl Gigi Feraru , care ne-a pus la dispoziție nu numai pista de concurs, ci și terasa umbrită unde am ținut festivitatea de premiere dar și unde am servit cu toții masa, de la cei mici care au tăbărât pe cele 30 pizza ca niște furnicuțe, oferite de Tratoria Buongiorno-Lido, dar și cei mari care au gustat paste. Se simțea un aer fericire atunci și era ca într-o poveste, o întâlnire ca in familie, este de fapt ceea ce noi ca organizatori am sperat să se întâmple.

Capturile ce-i drept la început au fost cam absente, apoi s-au dezlănțuit și înfruptându-se din avalanșa de nadă și momeli, au mușcat în cele din urmă și din cârligele copiilor. Care au fost mai atenți și hotărâți, au reușit victoria, clasându-se la final pe podium.

Amintim aici și pe cei ce ne-au stat alaturi ca și sprijin și au contribuit cu premii și cadouri pentru cei mici, cărora le mulțumim pe această cale:
Colegul și prietenul nostru care a suportat o parte însemnată din cheltuieli Sorin Sorin
Magazinul Total Fishing
Magazinul pescarilor “La Sile Peste”
Colegul nostru Marius Arămeanu
Colegului nostru Adrian Stefan Preda P.A.S.
Gigi Feraru – Balta Măriuța Frumușani
City Grill – Tratoria Buongiorno-Lido

  • Și nu în ultimul rând tuturor colegilor noștri din A.P.A.- ASOCIAȚIA PESCARI AMĂRĂȘTENI care ne-au fost aproape pentru acest eveniment frumos!

Vă lăsăm să vizionați clipul video unde găsiți mai multe detalii decât putem noi scrie aici.

Fire întinse tuturor prieteni și urmăriți-ne în continuare, urmează Ediția a4-a 2019!