De ce am numit această întrecere așa, fiindcă așa și-au promis majoritatea copiilor la prima ediție din 2017, ca ceilalți să aibă dreptul la revanșă. De-a lungul timpului vreme de aproape patru luni de zile, unii din ei s-au mai rătăcit și puțini din cei ce s-au întrecut la prima ediție s-au reîntâlnit și acum. Doi dintre ei aflându-se din nou pe podium, juniori 2 locul 3 Ayan Ștefan și locul 2 juniori 2 Dragoș Ștefan, e ca și cum au făcut schimb de locuri puștii, ca o mică paranteză, cei doi au extras la prima ediție locurile 4-6, ca aici să le extragă din nou, doar că în sens invers.

Într-un cuvânt, cei ce și-au dorit mai mult au obținut podiumul, oricum ca de obicei toți copiii la concursurile organizate de noi primesc premii și surprize, de data asta cei ce nu au avut cutiuțe de scule au primit, acestea au fost dotate cu minimumul necesar pentru a putea merge la pescuit fără să-ți trebuiască nimic, s-au mai dat pe lângă cupe medalii și diplome, undițe, diverse ustensile pentru a-și completa cutiile și bineînțeles mâncărică bună ca la mama acasă, sucuri și dulciuri.

Cei ce s-au simțit bine atunci nu vor uita acea zi, fie că au fost copii sau părinți, care nici aceștia nu au scăpat de atmosfera de acolo și de vestitul borș de pește oferit de gazda noastră, administratorul lacului Lipănești, Dl Mihai, căruia îi mulțumim pentru găzduire!

Cam așa a arătat ce-l de-al doilea concurs organizat de noi pentru copiii noștri, este un proiect care înseamnă mult pentru noi și care promitem că-l vom ține în continuare pentru ca pescuitul să fie promovat din ce in ce mai mult în rândurile celor mici, doar așa vom putea construi o comunitate de viitori pescari, dar și de oameni ce vor îndrăgi pescuitul și natura.

Fire întinse prieteni și nu uitați, urmăriți-ne în continuare căci vom mai avea de împărtășit multe cu voi, cu dvs cei ce vă pasă!