Toată lumea era nerăbdătoare să dăm startul competiției. Toți copiii se agitau în toate părțile. Părinții stăteau numai cu privirea pe cer, căutând măcar o rază de soare sau o spărtură în stratul gros de nori.

A venit momentul extragerii standurilor pe care va concura fiecare. Puțin nedumeriți, fiecare copil a bagat mâna în urna cu bile, de unde au extras cu dibăcie cea mai norocoasă bilă.

Imediat dupa extragere, toti prichindeii au dat năvală, nerăbdători, spre pista de concurs, obligandu-ne să îi chemăm înapoi pentru a le înmâna pachetele de nada pregatite și oferite de catre REGAL FISH unul din sponsorii noștri oficiali.

După ce fiecare concurent a ocupat standul, s-a auzit și semnalul sonor mult așteptat de fiecare, s-a dat startul concursului.

Nu au trecut nici 15 minute și a început și ploaia de care ne temeam toții. Fiecare a scos umbrela, pelerina, alții au împrumutat de colegi câte una. În final s-a observat unitatea, frăția și buna voința dintre participanți.

Spre norocul nostru ploaia a încetat după aproximativ 30 de minute și vremea s-a îndreptat considerabil.

Să povestim puțin și despre activitatea lor în timpul concursului.

Încă din primele 15 minute au început capturile: regina, carasel, bibanel, murgoi si mult râvnitul și așteptatul somn african.

Și asa au inceput emoțiile printre participanți: driluri scurte de cateva secunde, altele mai lungi un pic, dar toate, pentru început, finalizate cu rupturi.

Imediat dupa capturarea primului somn, parcă toata lumea s-a ambiționat  scoată pe mal cel puțin un mustăcios.

A urmat o  pauza pentru gustări, un pahar de suc, etc, pauză în care ne-am mai povestit între noi, ne-am mai dat ponturi despre monturi, despre cum sa țină fiecare bățul în mână în cazul în care înțeapă vreun monstruleț de somn.

S-a dat startul si celei de a doua manșe, în care, ca și în prima, au continuat drilurile, emoțiile și buna dispozitie, mai ales că norii se risipiseră aproape în întregime.

După semnalul de final, toata lumea a așteptat sosirea arbitrilor pentru cântărirea capturilor, după care s-au îndreptat spre pavilionul montat în parcarea locației, pavilion oferit de alt sponsor de al nostru, Toya Romania SA( Yato ).

Am început pregătirile pentru festivitatea de premiere.

Cupele, medaliile, si premiile fiind asezate pe masă, au avut parte de o atenție foarte mare din partea prichindeiilor, fiecare din ei sperând că vor fi pe podium.

Fiecare concurent a primit o medalie, diplomă, o undiță, o șapcă, o insignă de membru al grupului Pescari Amarasteni și cate un tricou personalizat cu siglele sponsorilor si colaboratorilor nostri: ACS Gilort, YATO si binenteles Pescari Amarasteni.

Bucuria și satisfacția fiecaruia la primirea premiilor, nu pot să o exprim in cuvinte, o să va las pe dumneavoastra sa le observați din poze.

Clasamentul pentru categoria 5-10 ani a fost urmatorul:

Locul 1 : Catalina Calian

Locul 2 : Ayan Rotunzeanu

Locul 3 : Dragos Andriescu

Clasamentul pentru categoria 10-15 ani a fost urmatorul:

Locul 1 : Eduard Dumitrica

Locul 2 : Darius Radu

Locul 3 : David Gheorghe

Imediat dupa festivitatea de premiere, a sosit și mult așteptata pizza, oferita de Oops Pizza, Shaorma & Grill si Yato. Din pacate nu am fost foarte atenti, pentru ca am fi putut intra și în cartea recordurilor, pentru devorarea atat de rapidă a pizzelor?.

În încheiere, dorim să vă mulțumim pentru participare, va felicităm pe absolut toți, atât concurenți cât și însoțitori și vă așteptăm la urmatoarele concursuri ce le vom organiza.

Mulțumim ACS Gilort pentru locația superbă.

Mulțumim TOYA ROMANIA( YATO) pentru tricourile copiilor si pranzul acestora.

Mulțumim REGAL FISH pentru pachetele de nadă oferite concurenților.

Mulțumim Oops Pizza,Shaorma & Grill pentru pizza si livrarea( tocmai din Militari).

Mulțumim MILENIUM GRUP pentru personalizarea tricourilor.

O seară cât mai bună tuturor și VACANȚĂ PLĂCUTĂ tuturor copiilor!

PS: va urma ” Cupa Micilor Pescari” editia 2 – 2017 ( Revansa)!