5 dintr-o lovitură!
Ar fi subtitlul a ceea ce înseamnă Campania Fapte Bune Ediția 9 – 2020, o campanie ce chiar dacă nu ține de pescuit, ține de omenie și civism! Înainte de toate nu trebuie să uităm că suntem oameni, iar semenii noștri cu posibilități mai mici, trebuiesc ajutați!

De ce “5 dintr-o lovitură”?!
Fiindcă inițial au fost doar trei familii pe care trebuia să le vizităm, însă dacă au fost cuminți cei din celelalte două familii, Moșul le-a vizitat și pe acestea fiindcă chiar au meritat!
Nu vom vorbi de această dată prea mult, dorim să mulțumim celor ce ne-au fost alături și ne-au sprijinit cu cât au putut fiecare!

După cum puteți vedea și în materialul video, drept pentru care țin să mulțumesc lui Gabriel Banica pentru montajul deosebit, se constată că s-au făcut cumpărături începând de la condimente și am încheiat cu carne și pește! Este tot ce a fost nevoie pentru a putea avea oricine o masă îmbelșugată!
Pe lângă cele 4 mașini pline ochi cu aceste alimente, au mai fost încă două pline cu haine și jucării, plus remorca lui Nicolae Stelian Parvan!

Vă lăsăm să savurați porția mult așteptată de emoție care v-am promis-o încă de la început, nu înainte de a vă ura tuturor sarbatori fericite împreună cu cei dragi!!!?

Dacă v-am făcut o impresie bună și doriți și pe viitor să luați parte la asemenea acțiuni, bineînțeles și cele legate de pescuit, nu uitați să vă abonați la canalul nostru de YouTube

Pagina publică ? Pescari amărășteni

Grupul cu același nume ? Pescari amărășteni

Numai bine să vă fie!!!?