Ziua bună prieteni!
Acțiunea de astăzi 11.05.2019 a fost un succes, dacă ne gândim că am fost doar 15 oameni cu tot cu cei doi copii, a fost un dublu succes la ce am reușit.
Cred că am atins suta de saci, echipa Teaca a avut o medie de 35, Andriescu 45, echipa Marin 15-20 de saci plini nu sferturi cum fac alți “ecologiști”, două canapele, sticle, peturi, doze aluminiu, parașute (într-una am găsit un șarpe mort???) .
Nu cu mult timp în urmă, cam 30 zile, un anumit partid politic făcea ecologizare exact pe unde am fost noi astăzi, nu dăm nume că nu-i frumos, nu facem politică aici, s-au pozat oamenii cu câțiva saci din 14 unghiuri, aveau săracii mănușile albe de atâta muncă… și cam atât.

  • Cum ați făcut domnilor ecologizarea?! RUȘINICĂ!!!

Să revenim însă la ai noștri, acești 15 oameni cu care ne mândrim, pe care ar trebui să-i clonăm, ei sun eroii ce au răspuns astăzi (și nu numai) apelurilor noastre în care am cerut de atâtea ori sprijin.
❗Voi sunteți Teaca Marian, Romeo Viorel Rotaru, Adrian Ionescu, Justin Petcu, Lucian Marin, Cornel Ciobanu, Avramescu Ionut, Ionuț Bogdan Gheorghe Ionut Bogdan, subsemnatul+soția Gabriela și cei doi copii, Dragoș și Maria care și-au adus și ei contribuția cum au putut!
⚠Am cunoscut azi trei persoane, trei oameni pe care putem pune baza pentru viitoarele proiecte ale noastre, sunt ceea ce căutăm noi aici, în cadrul asociației, determinare și voință! Împreună apoi vom consolida ceea ce am început acum mai bine de un an.

  • Ne-a părut bine să vă cunoaștem domnilor Ionel Georgescu, Angelflorian Cicu și Cucu Marius!
  • Mulțumim și Consiliul Local Chiajna pentru sprijin!
  • ? Mulțumim și celor ce deși au bifat ca participanți sau au promis că o fac, au absentat, în 2019 există mesagerie, telefoane cu abonamente nelimitate, etc.

PS: Dacă timpul la ora începerii activității sau pe parcursul acesteia era nefavorabil, bineînțeles că anulam pe loc, nu riscam nimic, însă timpul a fost bun după cum se vede și am putut duce la bun sfârșit ce am început, ba chiar cu brio. Aș spune mai multe dar nu…